Specifikationer

Mærke Fatboy
Farve Blå
Materiale Olefin; Polypropylen (plast); Behandlet stål
Bredde 190 cm
Længde 280 cm
Højde 45 cm
Lev. varenummer 105785

Beskrivelse

Opdag det ultimative loungemøbelsæt med de modulære Paletti-møbler fra Fatboy, der er inspireret af den enkle funktionalitet hos paller. Disse møbler er designet til nemt at kunne tilpasses og samles, præcis som paller, hvilket giver dig total frihed til at skabe din perfekte udendørs miljø.

En af de største fordele ved Paletti-møblerne er deres holdbarhed. Du behøver ikke længere bekymre dig om at spilde noget, da Paletti kan klare en hel del. Tør den af med en fugtig klud eller skyl den hurtigt af med haveslangen, så bliver den næsten som ny.

Den stabile basramme er lavet af genanvendeligt materiale, og du kan endda lade din chaiselong i pallestil stå ude i regnen. Rygstøtten i stål er korrosionsbestandig, og dens robuste, vandafvisende betræk bevarer sit flotte udseende. Du kan lade dine Paletti-loungemøbler stå udenfor, hvis det regner lidt, men hvis det regner/sner i længere tid, anbefaler vi kraftigt, at du bruger Paletti Cover for at bevare kvaliteten af dine elskede Paletti-loungemøbler.

Palle: Polypropylen.

Dyne (Betræksmateriale): 100 % Olefin.

Ramme: Stål (galvaniseret og pulverlakeret).

Siddehynde: Hybridskum.

Betrækket kan maskinvaskes (30 °C/40 °C).

Anmeldelser

Varemærke

Fatboy, et livstilsmærke

Fatboy er et fantasifuldt livstilsmærke, som udmærker sig ved at tænke langt ud af boksen. Fatboy har siden 2002 udfordret sine konkurrenter, da de frigav den perfekte lounge-lænestol til komfort, design og en uovertruffen lounge oplevelse - nemlig sækkestolen Original. 

Konstant voksende udbud

I dag tilbyder Fatboy værdifuld afslapning og smil til over 50 lande i verden med et konstant voksende udbud af produkter til livsnyderen. Fatboys identitet er forankret i det ikoniske europæiske design blandet med en kreativ ånd og en sans for humor, som udmærker sig i alle produkterne i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy er kendt for at skabe ikoniske produkter med en enkel, men overbevisende ide, som altid afspejles i produkterne er "Kedeligt forbudt". Det har altid været kernen og grundtanken for Fatboys varemærke, hvilket er at udforme et fængslende produkt, som skaber glæde i mange år fremover.

Spørgsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produkt inden for de sidste 30 dage er: 25.415,00 kr.

Specifikationer

Mærke Fatboy
Farve Blå
Materiale Olefin; Polypropylen (plast); Behandlet stål
Bredde 190 cm
Længde 280 cm
Højde 45 cm
Lev. varenummer 105785