Havemøbler

Havemøbler 

På denne side kan du vælge den type havemøbler du ønsker og gennemse alle vores materialer og leverandører.

Hos Hulténs finder du et af Skandinaviens største udvalg af havemøbler. Vi har havemøbler til dig uanset, om du leder efter nye møbler til terrassen, udestuen eller altanen. Vi forsøger at have et stort og bredt sortiment af havemøbler i forskellige materialer med alt for enhver smag. 

Her finder du alt inden for indendørs møbler:

  • Loungemøbler
  • Spisebordssæt
  • Sofagrupper
  • Altanmøbler
  • Cafémøbler 
  • Og meget mere!

 

Vi har over 4000 produkter, der er med til at gøre udestuen til det bedste sted i hjemmet, så du kan være sikker på at finde alt til dit hjem her hos Hulténs.

Sammen med vores leverandører har vi en enorm erfaring indenfor havemøbler og kan konstant tilbyde et kvalitativt og tidssvarende sortiment til konkurrencedygtige priser. Som kunde kan du desuden få hjælp med hurtig levering af dine nye havemøbler og loungemøbler fra os.

Ønsker du at se vores havemøbler og tjekke materialet skal du gå til kategorien havemøbler, her finder du også information om materiale .

 

Havemøbler fra førende varemærker

Hos Hulténs tilbyder vi et stort udvalg af havemøbler fra verdens førende varemærker. Blandt vores kollektioner finder du havemøbler fra Brafab, Cane-Line, Grythyttan, Dedon, Skagerak, Skargaarden, Sika Design, Fatboy og mange flere. Vi tilbyder også et stort sortiment af havemøbler i teak, polyrattan og aluminium. Du skal føle dig tryg, når du køber havemøbler hos Hulténs og du har altid mulighed for at betale efter, at vi har leveret dine havemøbler. 

Cane-Line A/S er et danskt firma med hovedkontor i Rynkeby (Odense) på øen Fyn. Virksomheden blev grundlagt i 1986 og har haft fremgang lige siden. Cane-Line er absolut blandt de førende europæiske leverandører af vedligeholdelsesfrie havemøbler. De arbejder med materialer som polyrattan, rustfrit stål, aluminium, teaktræ og deres egen Cane-LineTex til deres havemøbler. 

Når en ny serie af havemøbler skal udvikles, benytter de oftest nogle af Danmarks mest værdsatte møbeldesignere. Som så mange gange før plejer resultatet at ende op med et vedligeholdelsesfrit havemøbel med høj siddekomfort og et udseende, som stikker ud uden at være for ekstremt. 

Til Cane-Lines havemøbler kommer flere og flere modeller med deres vandtætte hynder og quick-dry foam polstring, hvilket betyder at hynderne kan tåle at ligge udenfor trods regnvejr. Sæt hynderne på højkant, så tørrer de hurtigt og kan bruges igen efter lidt tid, uden at de har taget skade.

 

Nogle af nordens største varemærker inden for havemøbler

Brafab har været aktiv siden 1935, og der er ingen tvivl om, at Brafab leverer møbler med kvalitet. Brafab arbejder hårdt på at være langt fremme med produktudvikling, kvalitet og design. I dag er Brafab en af ​​Nordens største forhandlere af havemøbler. Når du køber et møbel hos Brafab, mærker du, at der er nøje tænkt på form, funktion og kvalitet. Materialet skal være slidstærkt, ligesom det skal være behageligt at sidde og at kigge på.

Hillerstorp er en af Nordens største producenter af havemøbler og udendørs møbler. Hillerstorp har stor erfaring i at fremstille havemøbler i høj kvalitet til en god pris. Her finder du møbler i polyrattan, fyrretræ, roattan, stål, aluminium samt hynder i mange forskellige størrelser. I sortimentet indgår stole, stabelstole, sofaer, møbelbeskyttelse og meget mere. Skab den typiske svenske sommer med møbler fra Hillerstorp Trä.

Når du køber møbler fra Artwood, kan du forvente et flot design, en høj komfort og frem for alt gode materialer. Møblerne fremstillet med god præcision og omtanke, som kombineret med materiale af høj kvalitet gør, at møblerne holder længere. I Artwoods unikke sortiment finder du stole, borde, lænestole, polyrattan møbler og meget andet, der giver dit hjem og din indretning et personligt præg. 

Der er mange forskellige kollektioner og de retter sig mod mange forskellige smage, så hvad enten du er til en mørkere og hyggeligere stil eller en frisk og lys indretning, vil du garanteret finde noget, som falder i din smag inden for Artwoods sortiment.

 

Havemøbler til udendørs servering

Hos Hulténs finner du også havemøbler til både café, restaurant eller anden form for udendørs servering. Vi har mange forskellige typer af cafémøbler, spisebordssæt og sofagrupper, der kan passe ind i dit hjem. Udover havemøbler sælger vi også parasoller. Med markedsledende leverandører som Glatz og Umbrosa kan vi levere en skræddersyet løsning til din udendørs servering. Lad dig inspirere af sommermøbler, parasoller og hynder til havemøbler hos Hulténs.

 

Havemøbler som tåler vind og vejr

Heldigvis er vejret i Danmark normalt relativt nemt at have med at gøre. Det meste af tiden er vores største trusler blot regn, blæst og frost. Men hvis møbler skal stå udenfor året rundt, så er det vigtigt at passe rigtigt på dem. I løbet af et år skifter vejret meget, og vores møbler skal kunne klare det hele, men nogle gange kan de have brug for lidt hjælp. 

Se møbelovertræk her hos Hulténs, vi har alt til alle slags møbler, som står udenfor. Se på møbelovertræk til sofaer, griller, parasoller, borde og meget mere. 

 

Billige havemøbler 

Hos Hulténs bestræber vi os altid på at kunne tilbyde noget for enhver smag, og derfor kan altid finde havemøbler i forskellige prisklasser. I vores store sortiment finder du med garanti møbler og indretning, der både passer til din personlige smag, men også til din pengepung. 

 

Udestue 

Skal du indrette en udestue, kan du prioritere anderledes, da møblerne ikke skal kunne modstå miljøet udenfor. Her kan du finde stilrene møbler, der sætter design i højsædet. Se både moderne og trendy designs, men også klassiske stile, der har bestået tidens test. Her finder du alt hvad du skal bruge for at gøre dit uderum ekstra hyggeligt og indbydende. 

 

Køb hos Hulténs allerede i dag

Hulténs er en af nordens største forhandlere af havemøbler.​ I vores butikker kan du prøvesidde og se store dele af Brafabs store sortiment sammen med mange andre havemøbler fra førende varemærker. Her kan du tage en kop kaffe, tale med vores sælgere og blive inspireret af forskellige udendørs miljøer. 

Du kan desuden købe havemøbler fra Brafab til gode og billige priser her på vores hjemmeside. Her samler vi hele sortimentet, og du kan få en hurtig levering i hele Danmark med en række forskellige betalingsalternativer. Du er velkommen til at købe dine nye havemøbler hos Hulténs!

Havemøbler