Specifikationer

Mærke Torkelson
Farve Hvid
Bredde 162 cm
Dybde 42 cm
Højde 46 cm
Lev. varenummer 2000008

Beskrivelse

Klinte bænk med opbevaring fra Torkelson. Sædet/låget er betrukket med aftageligt betræk i gråt stof.

Anmeldelser

Varemærke

Møbler i skandinavisk design

Torkelson er en af Sveriges ældste møbelfirmaer og er beliggende i Skånes Fagerhult. Siden starten i 1950'erne har de leveret kvalitetsmøbler med gennemtænkt design, bæredygtige og holdbare materialer til hjem over hele Skandinavien. Dette er en tradition, som Torkelson er meget stolte af, og de plejer den ved fortsat at levere møbler med fokus på bæredygtighed og holdbare materialer samt ved konstant at fastholde de høje krav, de altid har haft til deres produkter.

 

Møbler til hjemmet

Vi hos Hulténs er glade for at være forhandlere af Torkelson, som tilbyder vores kunder et varieret udvalg af boligindretning til overkommelige priser. I deres sortiment finder vi spisegrupper, møbler til gangen, stole, sofaborde, skænke, vitrineskabe samt medieborde og tv-borde. Med nøgleord som moderne, klassisk og ungdommeligt er Torkelson et oplagt valg for den indretningsbevidste forbruger. En vigtig del af Torkelsons arbejde er konstant at arbejde med en opdateret produktlinje, der imødekommer markedets krav til ændringer og forbedringer.

 

Med deres stærke trætradition har massivt træ altid været i centrum for Torkelsons møbler, især det massive egetræ, som stadig er et kraftigt kendetegn for deres møbler.

Spørgsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produkt inden for de sidste 30 dage er: 6.978,50 kr.

Specifikationer

Mærke Torkelson
Farve Hvid
Bredde 162 cm
Dybde 42 cm
Højde 46 cm
Lev. varenummer 2000008