Stole

Stole til alle anledninger

Hos Hult tilbyder vi et bredt udvalg af stole til dit hjem. En stol kan placeres hvor som helst. Nogle gange behøver stolen måske ikke at have en funktion, men den skal bare være pæn at se på og fungere som en indretningsdetalje. En stilfuld lænestol kan fungere i mange forskellige områder af hjemmet, for eksempel i soveværelset som skrivebord, som stol i stuen eller som spisebordsstol i køkkenet.

Stole fås i mange forskellige designs og stilarter for at gøre din indretning endnu mere spændende. Vores stole er lavet af massivt egetræ, flet, rattan, stof, læder og mange andre materialer.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af sofaer, spiseborde, sofaborde.

 

Stilfulde og praktiske stole, der passer til ethvert spisebord

.

De er en integreret tilføjelse til dit spisebord og en vigtig del af ethvert spiseområde. Uanset hvilken type stole du leder efter, er du sikker på at finde noget, der passer til dig.

Husk, at de vil have stor indflydelse på det samlede udseende og fornemmelse af dit interiør, så sørg for at vælge med omhu.

Der er selvfølgelig en god grund til at lede efter stole, der passer perfekt til dit spisebord, hvis du vil have dem til at supplere det på nogen måde. Du kan endda skabe en bevidst kontrast for at skabe et flot afbræk i indretningen.

Uanset om du vil bruge et nyt sæt stole til at ændre udseendet på dit interiør, eller om du renoverer alt og vil have en komplet overhaling, kan du bruge stolene til at skabe et stilfuldt brud; Du kan tjekke vores sortiment for masser af inspiration og mange forskellige muligheder, når det gælder siddepladser, styling, opbevaring og meget mere

.

 

Stole, der passer til alle stilarter og behov

Tag et kig på vores fantastiske udvalg af stole. Du kan vælge stilfuldt fløjl, hvis du er på udkig efter et strejf af luksus og raffinement, som altid er på mode. Eller et dristigt mønster som dyreprint, der virkelig vil blive bemærket.

Du er måske på udkig efter mere hyggelige og bløde hørstole for at skabe en afslappet og neutral stemning i dit hjem, eller et par lænestole for at holde det enkelt og elegant.

Alternativt kan du holde det køligt og friskt med en grå stofstol eller plastikstole. De vil være midtpunktet omkring dit spisebord, og de er en nem måde at skabe liv i rummet på.

Det er nemt at finde noget i dette store udvalg med mærker som:

 

Og så meget mere i alle tænkelige farver, former og størrelser.

 

Skab dit perfekte interiør med denne stol

  • .
  • Artwood
  • Sika Design
  • Brafab
  • Skargaarden
  • Skagerak
 • .

  Vil du holde det lidt mere klassisk? Se vores fantastiske udvalg af træstole for at finde den rigtige stol til dig. Kanaliser den hyggelige følelse med en klassisk kombination af tofarvede stole med naturligt træ og en kontrastfarve som hvid eller sort.

  Eller vælg massivt naturtræ for en fantastisk rustik stil, der altid er varm og indbydende.

   

  Julen bliver hyggelig med denne stol

  Mens nogle af vores stole har polstrede sæder, har andre det ikke. Polstrede stole giver en dejlig blød ryg og et slående naturligt udseende, men hvis du vil sikre dig, at din husstand og dine gæster altid kan sidde behageligt ved bordet, skal du tjekke vores udvalg af sædepuder.

  Vend dig til almindeligt læder eller kunstlæder med kromben for en uovertruffen ultramoderne stil. Det ser upåklageligt ud med et spisebord i glas, og de er også meget nemme at tørre af, så du kan holde din indretning enkel og moderne.

   

  Indret med lyse og neutrale farver

  Vil du have noget lidt lysere? Hvide stole er en fantastisk mulighed, som vil bringe lys og opløftende friskhed til dine rum. Vælg en hvid stol med slanke træben for at få et strejf af varme, eller hold det køligt med kromben.

  Hvis det er rene, lige linjer, du er på udkig efter, er du kommet til det rette sted. Så bør du tage et kig på de grå stole. Grå er virkelig på mode i øjeblikket, og det er let at forstå hvorfor; den er alsidig, neutral, og dens kølige toner ser virkelig fantastiske ud mod farveaccenter og varmere trægulve.

   

  Find dine stole hos Hult i dag

  Hvis du er på udkig efter intet mindre end et perfekt koordineret look i dit hjem, er det et matchende sæt borde og stole, du har brug for. Gå på opdagelse i vores sortiment for at finde en række forskellige former og stilarter af spisegrupper til indendørs og udendørs brug.

  Rul op og find dine nye stole i det store sortiment og kig blandt mange forskellige farver, former og materialer. Du vil uden tvivl finde en eller flere stole, der passer perfekt ind i dit hjem og din indretning.

  På Hult elsker vi sommeren, så det er et plus, at mange stole også kan bruges udendørs.

Stole