Møbler

Møbler og indretning hos Hulténs

Shop møbler og indretning fra velkendte varemærker. Hos Hulténs finder du et håndplukket sortiment af høj kvalitet fra velkendte varemærker og kendte designere. I vores sortiment finder du møbler som møbler af polyrattan, teaktræsmøbler, stole, sofaer, spiseborde, spisestole til alle husets rum. Her køber du møbler som sofaborde, vitrineskabe, skriveborde og meget mere i materialer af høj kvalitet. Indretning er virkelig en kunst og som oftest er det dejligt at sætte sit eget præg på indretningen. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af Artwood & Sika Designmøbler. Vi har også et udvalgt sortiment af boliginventar. Her kan du finde plaider, lanterner, lamper, hylder, krukker, pyntepuder og meget mere. Hos Hulténs finder du også et stort sortiment af havemøbler. For at se alle vores havemøbler - så klik her!

Sofaer og lænestole til dit hjem

Vi tilbyder et stort og nøje udvalgt sortiment af indendørs møbler fra kendte mærker. Hos Hulténs kan du købe møbler som sofabord, lænestole, skriveborde, vitrineskabe og meget mere. Her handler du møbler fra højkvalititative leverandører med gode garantier. Et unikt sofabord fra Artwood? Eller måske Artwood lamper til dagligstuen? Vi er sikre på, at du finder elementer til din indretning, som falder lige i din smag. Hvis du ikke selv kan finde det, så står vores venlige kundeservice til din rådighed alle ugens dage. Du er hjertelig velkommen til at shoppe møbler og indretning hos Hulténs.

Marmorbord og sofabord

Hos Hulténs finder du også et stort sortiment af sofaborde samt marmorborde. Vi brænder for at finde det der ekstra og et marmorbord kan virkelig gøre underværker. Et marmorbord er i øjeblikket meget trendy, men det er også et meget unikt sofabord. Eftersom de er lavet af natursten, er bordene aldrig helt ens. Her finder du også sideborde, konsolborde og køkkenborde til at skabe et unikt hjem.

Møbler