Cane-Line

Core Spisebord 90X210 Taupe

17 363 kr 23 150 kr
Prishistorie
Betal efter levering
Åbent køb i 30 dage
2 års garanti
Prisgaranti
17 363 kr 23 150 kr
Prishistorie
-
+
Tilføj til kurven
Betal efter levering
Åbent køb i 30 dage
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Mærke Cane-Line
Farve Taupe
Materiale Aluminium; Teak
Bredde 90 cm
Længde 210 cm
Dybde 90 cm
Højde 74 cm
Lev. varenummer 50128ATT

Beskrivelse

Spisebordet Core i lakeret aluminium og bordplade i teak fra danske Cane-Line. Bordet har en base i lakeret aluminium, der ikke kræver vedligeholdelse. Bordpladen i teak vaskes regelmæssigt med vand og grøn sæbe. Hvis en mørkere nuance ønskes på bordpladen, kan den olieres med en kvalitets teakolie. Kombiner bordet med en af Cane-Lines stole for at skabe en indbydende spisegruppe ud over det sædvanlige.

Anmeldelser

Varemærke

Cane-Line - moderne havemøbler

Cane-Line A/S er en dansk virksomhed som designer og fremstiller havemøbler med hovedkontor i Rynkeby (Odense) på Fyn. Virksomheden blev grundlagt i 1986 og har haft fremgang lige siden. Cane-Line er absolut blandt de førende europæiske leverandører af vedligeholdelsesfri havemøbler. De arbejder med materialer som polyrattan, rustfrit stål, aluminium, teak og deres eget materiale som er fremstillet eksklusivt til Cane-Line. Oftest når en ny serie af havemøbler skal udvikles, benytter de nogle af Danmarks mest værdsatte møbeldesignere. Som så mange gange før plejer resultatet at ende op med et vedligeholdelsesfrit havemøbel med høj siddekomfort og et udseende, som stikker ud uden at være for ekstremt.

Til Cane-Lines havemøbler kommer flere og flere modeller med deres vandtætte hynder og quick-dry foam polstring, hvilket betyder at hynderne kan tåle at ligge udenfor trods regnvejr. Sæt hynderne på højkant, så tørrer de hurtigt og kan bruges igen efter lidt tid, uden at de har taget skade.

 

Eksklusive møbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment indgår alt fra sofaer, borde, stole og solsenge til pudebetræk, krukker og parasoller, alt sammen i smagfuldt dansk design. Alle Cane-Line havemøbler er smagfuldt designet, men også materialet er nøje udvalgt. Møblerne er UV-bestandige og farvebestandige og kræver minimal vedligeholdelse. Fælles for alle møblerne er, at de omtalte designere altid har et stort fokus på at udvikle bekvemme møbler med høj komfort. For Cane-Lines designere er både det æstetiske og funktionelle meget vigtigt samtidigt med, at de har et tydeligt skandinavisk design. Se Cane-Lines store sortiment af havemøbler hos Hulténs!

Spørgsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produkt inden for de sidste 30 dage er: 18.520,00 kr.

Specifikationer

Mærke Cane-Line
Farve Taupe
Materiale Aluminium; Teak
Bredde 90 cm
Længde 210 cm
Dybde 90 cm
Højde 74 cm
Lev. varenummer 50128ATT