AEROCOVER - VANDTÆT MØBELOVERTRÆK I EN PREMIUM KVALITET

En møbelbeskyttelse er det perfekte tilbehør til at beskytte dine udendørsmøbler mod regn, sne, vind og andre dårlige vejrforhold. Når du beskytter dine udendørsmøbler, forlænger du samtidig materialets levetid, uanset om det er kunstrottingmøbler, teakmøbler, aluminiumsmøbler eller en anden type udendørsmøbel. AeroCover er et smart valg af møbelbeskyttelse.

HOLDBART OG FARVEBESTANDIGT

Møbelbeskyttelsen er lavet af slidstærkt letvægts-polyester. Polyesteren er nem at håndtere og optager kun lidt plads, når den ikke er i brug. Beskyttelsen er fremstillet i AeroCover Solution Dyed - dette betyder, at stoffet er gennemfarvet. Denne proces gør, at det tager tid, før beskyttelsen falmer.

PERFEKT PASFORM PÅ MØBELOVERTRÆK

AeroCover har en smart løsning for at få møbelbeskyttelsen til at passe så godt som muligt. I bunden af møbelbeskyttelsen er der to snoretræk med en låsning. Dette gør, at du kan tilpasse møbelbeskyttelsen præcist til dine udendørsmøbler. Der er også en løkke, der nemt fastgøres omkring et bordben eller stolben.

Rektangulært møbelovertræk til borde eller sofaer

ÅNDBARHED ER ET VIGTIGT ELEMENT

At temperaturen ændrer sig, og kondens dannes, er uundgåeligt. AeroCovers møbelskydd har en membran, der ånder. Dette betyder kort sagt, at membranet lader kondensen komme ud af møbelskyddet, samtidig med at det forhindrer vand, støv og snavs i at komme ind. Dette betyder igen, at membranet forhindrer skimmel i at danne sig.

Møbelovertræk til hjørnesofaer

Møbelovertræk til spisebordssæt og sofagrupper

Rundt møbelovertræk

Møbelovertræk til stabelbare stole

Møbelovertræk til solsenge

AeroCover parasolovertræk

AeroCover parasolovertræk til frithængende parasol

Øvrige møbelovertræk fra AeroCover

Se alle møbelovertræk fra AeroCover

Alle AeroCover produkter >

Fandt du ikke den rigtige størrelse?

Til alle vores møbelovertræk >