Artwood

Bari Lyslygte lille

488 kr 610 kr
Prishistorie
Betal efter levering
Åbent køb i 30 dage
2 års garanti
Prisgaranti
488 kr 610 kr
Prishistorie
-
+
Tilføj til kurven
Betal efter levering
Åbent køb i 30 dage
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Mærke Artwood
Farve Sort
Materiale Metal
Bredde 11 cm
Højde 52 cm
Lev. varenummer 06-32819

Beskrivelse

Bari mønstret lysestage i sort metal fra Artwood er en elegant og stilfuld belysningsdetalje til dit hjem. Den sorte metal skaber en flot kontrast og giver lysestagen et moderne og sofistikeret udtryk.

Mønsteret på lysestagen tilføjer en ekstra dimension til dens design, hvilket gør den til en kunstnerisk og unik indretningsdetalje. Placer lysestagen på et bord, hylde eller vindueskarm for at skabe en atmosfære af hyggelig belysning og samtidig tilføre rummet et ekstra strejf af stil.

Bari lysestagen er den perfekte måde at forbedre din indretning med en smagfuld og funktionel lyskilde. Den passer lige så godt i stuen som på terrassen og vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed med sit elegante udseende og unikke mønster.

Anmeldelser

Varemærke

Unikke møbler fra Artwood

Artwood er en møbelvirksomhed, som producerer både møbler, havemøbler og boligtilbehør til alle hjemmets rum. Møblerne udmærker sig ved deres klassiske design samt en elegant kombination af gedigne og tidløse materialer. Det bredde sortiment tiltaler mange, og det indeholder både møbler til indendørs og udendørs brug i forskellige materiale, som eksempelvis læder, rotting, træ, beton og meget mere. De fleste møbler changerer i både udseende og materiale, hvilket gør hvert eksemplar unikt.

 

Kvalitetsmøbler med en høj komfort
Når du køber møbler fra Artwood, kan du forvente dig et flot design, en høj komfort og frem for alt gode materialer. Møblerne fremstillet med god præcision og omtanke, som kombineret med materiale af høj kvalitet gør, at møblerne holder længere. I Artwoods unikke sortiment findes møbler som stole, borde, lænestole, rottingmøbler og meget andet, som giver dit hjem og din indretning et personligt præg. Kollektionerna er mange, og de retter sig mod mange forskellige smage, så hvad enten du er til en mørkere og hyggeligere stil eller en frisk og oplyst indretning, vil du garanteret finde noget, som falder i din smag fra Artwoods sortiment.

 

Indretning - med dit eget præg
Fra Artwoods store indretningskollektion genfindes mange slags stile, hvilket kan gøre din indretning spændende og personlig. En stor inspiration kommer fra den amerikanske østkyst med en robust fornemmelse og robuste materialer blandet en følelse af livet på landet. Lamper, plaider, pyntepuder blandet med indretningsdetaljer som surfboards, kælke, kister og stiger udgør en meget interessant kombination af indretning. Vælger du produkterne fra Artwood, vil dit hjem med stor sandsynlighed få en både hyggelig og unik atmosfære.

Spørgsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produkt inden for de sidste 30 dage er: 488,00 kr.

Specifikationer

Mærke Artwood
Farve Sort
Materiale Metal
Bredde 11 cm
Højde 52 cm
Lev. varenummer 06-32819