Brafab

Delia Spisebordsstol Dusty Green Brafab

672 kr 840 kr
Prishistorie
Betal efter levering
Åbent køb i 30 dage
2 års garanti
Prisgaranti
672 kr 840 kr
Prishistorie
-
+
Tilføj til kurven
Betal efter levering
Åbent køb i 30 dage
2 års garanti
Prisgaranti

Komplet med

Specifikationer

Mærke Brafab
Farve Grøn
Materiale Aluminium
Bredde 47 cm
Dybde 58 cm
Højde 82 cm
Siddehøjde 43 cm
Lev. varenummer 2681-32

Specifikationer

Mærke Brafab
Farve Grøn
Materiale Aluminium
Bredde 47 cm
Dybde 58 cm
Højde 82 cm
Siddehøjde 43 cm
Lev. varenummer 2681-32

Beskrivelse

Anmeldelser

Varemærke

Smagfulde udemøbler

“Vi er ikke storbyboere - men vi forstår værdien i at tænke stort, samtidig med at vi agerer lokalt, personligt og ærligt”. Brafab har været virksomme siden 1935, og der hersker ingen tvivl om, at Brafab leverer udemøbler af høj kvalitet. Brafab arbejder hårdt for at ligge langt fremme med produktudvikling, komfort og design, uden at give afkald på høj kvalitet. I sortimentet findes der en række forskellige produktserier med et smagfuldt mix af havemøbler i en række forskellige stilarter. Her kan du finde smarte og komfortable altanmøbler, store loungemøbler, et indbydende spisesæt med forlængeligt bord eller bare en flot parasol, som er god solbeskyttelse til udepladsen. De seneste år har det været populært med vedligeholdelsesfri udemøbler i aluminium som eksempelvis kollektionerne Leone og Belfort. En anden populær serie i Brafabs sortiment er desuden Delia, som er en stor serie af udemøbler i aluminium i forskellige farver. Find alle Brafabs serier hos Hulténs!

 

Havemøbler af en høj kvalitet

Brafabs vigtigste orientering er at fremstille havemøbler af høj kvalitet og med god præcision. I det store sortiment af flotte og moderne udemøbler indgår mange forskellige materialer. Polyrattanmøbler fra Brafab er flotte og har en herlig komfort. Polyrattanmøbler har desuden egenskaben at være nærmest vedligeholdelsesfrie - så længe du tager hynderne ind, når det regner. Der findes desuden sofagrupper med hynder, som tåler at ligge ude, når det regner. I Brafabs sortiment genfinder man desuden teakmøbler som har mange gode egenskaber til udendørs brug og det nordiske klima. Teak er en populær træsort til netop udemøbler, da de får en fin sølvgrå patina med årene, hvis de ikke olieres. Du kan desuden vælge at oliere dine teakmøbler, hvis du ønsker en mørkere overflade på træet. I sortimentet finder du desuden andre slags sommermøbler, såsom smarte terrassestole og skønne hængekøjer, så du kan slappe af på sommerens varmeste dag. Brafab ved, at det danske klima kan byde på alt slags vejr med både regn og sol, og derfor er holdbarhed altid i fokus, når et nyt udemøbel tages frem i produktionen. Brafab sælger udemøbler som stole, solsenge, borde, sofaer, bænke og meget andet i teak. Brafab har også et stort udvalg af havemøbler i aluminium. Aluminiumsmøbler er et meget populært materiale til havemøbler, så det er helt vedligeholdelsesfrit. Brafab sælger spiseborde, stole, loungemøbler og sofagrupper i aluminium.

 

Nyd sommeren i komfortable udemøbler

Når du køber udemøbler fra Brafab mærker du, at form, funktion og kvalitet er nøje udtænkt. Havemøblerne skal tilføre dig og din have noget særligt, samtidig med at de holder hele sommeren og næste og næste sommer også. Havemøbler fra Brafab skal holde til at blive slidt, se på og selvfølgelig sidde på. Når du har købt et udemøbel, som falder i din smag, så er det vigtigt at tænke på vedligeholdelse og rengøring af dine havemøbler. Derfor har vi et stort sortiment af vedligeholdelse til udemøbler, hvor du kan finde rengøring til mange forskellige materialer. Vi har også møbelovertræk i forskellige størrelser, som gør, at du nemt kan finde et formsyet møbelovertræk til hjørnesofaer, borde, stole der kan stables, terrassestole og meget andet. Besøg da gerne kategorien: Møbelovertræk.

Hulténs er en nordens største forhandlere af Brafab og andre havemøbler. I vores butikker kan du prøvesidde og se store dele af Brafabs store sortiment sammen med mange andre havemøbler fra førende varemærker. Her kan du tage en kop kaffe, tale med vores sælgere og blive inspireret af forskellige udendørs miljøer. Du kan desuden købe havemøbler fra Brafab til gode og billige priser her på vores hjemmeside. Her samler vi hele sortimentet, og du kan få en hurtig levering i hele Danmark med en række forskellige betalingsalternativer.  Velkommen til at handle dine nye Bragab havemøbler hos Hulténs!

Spørgsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produkt inden for de sidste 30 dage er: 714,00 kr.