PAPPELINA

Læs mere

 

Pappelina plastmåtter

Pappelina er en svensk designvirksomhed, der arbejder med indretning fra idé til færdigt produkt. Plastmåtten, som er Pappelinas hovedprodukt, var i princippet glemt, inden Pappelina genoplivede den. Virksomhedens kendetegn er kombinationen af kvalitet og funktion - man tror stærkt på, at enkelhed varer ved. Med stor viden og en lang håndværkstradition har de tilføjet mange nye former og farver gennem årene, hvilket har ført til, at Pappelina har opnået en stærk position på markedet.

I sortimentet af plastmåtter findes der masser af farver og størrelser, herunder dørmåtter, entrémåtter, udendørsmåtter og store måtter i farver som hvid, blå, sort, flerfarvede og mange flere.

 

En perfekt udendørsmåtte

Et trick, når det kommer til udendørs indretning, er at skabe en hyggelig atmosfære. En simpel måde at øge hyggefaktoren i dit udendørsområde eller på din terrasse er at købe en udendørsmåtte. Måtter fra Pappelina er perfekte til udendørs brug og terrassen. Måtterne består af 90% plastfoliebånd og 10% varptråd (polyester). Materialevalget giver en udendørsmåtte, der tørrer utrolig hurtigt, samtidig med at den har en god farveægthed og kræver minimal vedligeholdelse.

 

Miljøvenligt

Pappelinas måtter produceres i Sverige af svensk plastfolie. Plastfoliebåndene i PVC produceres i det sydlige Sverige af Gislaved Folie AB. Folien fremstilles af nyt plastmateriale, hvilket sikrer, at der ikke er nogen miljøskadelige tungmetaller eller sundhedsskadelige blødgørere i Pappelinas måtter.