SKARGAARDEN

Læs mere

Flotte havemøbler fra Skargaarden

Skargaarden fremstiller udendørsmøbler med ambitionen om, at møblerne skal have kvaliteten til at klare et af verdens mest krævende udendørsklimaer, men samtidig være smukke nok til at kunne placeres som spisegruppe i stuen. Møblerne fra Skargaarden udstråler en næsten ubesværet følelse og en karakter, der defineres af stort engagement i både produktion og materialevalg. Og måske det mest oplagte – detaljerne, der åbenbarer sig for dig over tid; teaktræet får en smuk hvidgrå patina og alle de geniale løsninger i produkterne løfter enkeltheden til noget storslået.

Ingen bøvl, intet ekstra - bare at mindre bliver endnu mere!

 

Møbler med velgennemtænkt formsprog

Skargaardens samlinger af havemøbler er gennemsyret af et nøjsomt, men meget gennemtænkt design. Møbler fra Skargaarden er fremstillet af højeste kvalitet og er lavet til at holde længe. Fælles for alle møbler er det klare skandinaviske design og at enkeltheden er utrolig flot. Skargaardens sortiment omfatter mange forskellige typer af havemøbler, f.eks. loungemøbler, spisegrupper, stole, spiseborde, lænestole og også stilfulde tekstiler og pyntepuder. Designet er tydeligt inspireret af den skandinaviske stil.  

 

Stort udvalg af flotte havemøbler

Hos Hulténs finder du et komplet sortiment fra Skargaarden. Her kan du finde havemøbler i teaktræ, polyrattan, aluminium og meget mere. Skargaardens møbler i metal findes også i vores sortiment, så du kan matche havemøblerne til netop din terrasse eller altan. Med havemøbler fra Skargaarden giver du dit hjem et personligt præg, der ikke ligner nogen andres. Oplev Skargaarden online eller besøg os for at se møblerne.