Glatz

Sombrano S+ Frithængende Parasol 400x300 cm Kat.4 Antracit Alu/408 Black Glatz

22 478 kr 24 975 kr
Prishistorie
Betal efter levering
Åbent køb i 30 dage
2 års garanti
Prisgaranti

Varianter

Sombrano S+ Frithængende Parasol 400x300 cm Kat.4 Antracit Alu/408 Black Glatz
22 478 kr 24 975 kr
Prishistorie
-
+
Tilføj til kurven

Varianter

Sombrano S+ Frithængende Parasol 400x300 cm Kat.4 Antracit Alu/408 Black Glatz
Betal efter levering
Åbent køb i 30 dage
2 års garanti
Prisgaranti

Komplet med

Specifikationer

Mærke Glatz
Farve Sort
Materiale Aluminium
Bredde 300 cm
Længde 400 cm
Lev. varenummer 08500402301408

Specifikationer

Mærke Glatz
Farve Sort
Materiale Aluminium
Bredde 300 cm
Længde 400 cm
Lev. varenummer 08500402301408

Beskrivelse

Anmeldelser

Varemærke

Glatz - 100 års erfaring med parasoller

Formet af erfaring og opretholdt af visionen - det er kernen i Glatz! Som et familieforetagende er der hjerte, sjæl og knowhow i design og fremstilling af solbeskyttelse og parasoller. Det er ikke overraskende, at Glatz har en 120 år lang historie - og er en af de førende producenter af solbeskyttelse i Europa og hele verden. . Fælles for alle Glatz parasoller er, at de er UPF 50+ klassificerede og følger australske standarder. UPF står for "Ultraviolet Protection Factor", og er et program udarbejdet af den australske regering, da UV-strålingen i Australien kan være meget farlig og høj. Alt materiale fra Glatz AG bærer det globale varemærkebeskyttede UPF stempel. Solbeskyttelsesskalaen går mellem 15 og 50, 50 er den bedste og giver den bedste beskyttelse mod UV-stråling. Alt stof Glatz bruger i sine parasoller er UPF 50+ klassificerede.

 

Store og små parasoller

I vores store udvalg af Glatz parasoller finder du store og små parasoller i høj kvalitet. Her kan du finde frithængende parasoller og parasoller med centreret stang. Du kan bl.a. finde runde parasoller, firkantede parasoller, rektangulære parasoller, hængeparasoller og meget mere. Glatz fremstiller aluminiumsparasoller og teakparasoller i absolut bedste kvalitet. Hvis du bor i lejlighed med altan og har lidt mindre plads, så kan du købe en passende parasol til altanen. Vores altanparasol kan vinkles og sættes fast på altanen på effektiv facon ved hjælp af vores Parasolfødder. Glatz frithængende parasol holder en høj kvalitet og har lang levetid. Vores frithængende parasoller kan vinkles og findes i flere størrelser. I Glatz kollektionen findes mange forskellige typer af parasoller. Den storsælgende Alu-Smart er en vældig praktisk løsning til hvilken som helst terrasse. Parasollen kan både forhøjes og sænkes samtidigt med at den kan vinkles til begge sider. Alu-Smart findes i flere størrelser og findes som rektangulær, firkantet og rund parasol. I vores udbud finder du også Sombrano, Sunwing, Alu-Twist, Aura, Pendalex, Fortino og mange flere parasoller fra Glatz.

 

Parasoller til restauranten

Vi har et stort udvalg af Glatz parasoller til restaurant og café. Der findes bl.a. store parasoller i aluminium, som holder meget længe. Disse kan også vinkles, visse modeller kan også forhøjes eller sænkes for at opnå optimal solbeskyttelse til udeserveringen på din restaurant. Der findes frithængende parasoller, hvilket forenkler møbleringen under parasollen, og der findes klassiske parasoller med centreret stang. Har du brug for en stor parasol, så er Castello, Fortello eller Palazzo vældigt gode alternativer. Disse parasoller har flere tilvalgsmuligheder, og du kan fx. få regnbeskyttelse, varmere og belysning. Du kan også tilkøbe en motor til at slå parasollerne op og ned, gældende for visse parasoller i Glatzs sortiment. Du er velkommen til at kigge rundt her hos Hulténs, skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en af vores sælgere for en gennemgang af Glatzs forskellige parasoller.

Her hos Hulténs finder du et nøje udvalgt sortiment af prisvenlige kvalitetsparasoller med god farveægthed fra Glatz. Vi har også forskellige typer beskyttelser til parasoller, så du kan beskytte din Glatz parasol, når du ikke bruger den.

Spørgsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produkt inden for de sidste 30 dage er: 21.228,75 kr.