Pappelina

Mono tæppe 180x220 cm linen / vanilla

4 424 kr 4 915 kr
Prishistorie
Betal efter levering
Åbent køb i 30 dage
2 års garanti
Prisgaranti
4 424 kr 4 915 kr
Prishistorie
-
+
Tilføj til kurven
Betal efter levering
Åbent køb i 30 dage
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Mærke Pappelina
Farve Hvid; Beige
Materiale Plast
Bredde 180 cm
Længde 220 cm
Lev. varenummer MN9F1822

Beskrivelse

Mono er et plasttæppe til indendørs og udendørs brug, fremstillet i Sverige. Fældede kanter med indsyet logo på den ene side. Tæppet væves af svenske ftalatfri plastbånd fra Gislaved Folie AB på traditionelle væve. Nem at vedligeholde og rengøre, håndvask eller maskinvask 30°C uden centrifugering. Størrelsesafvigelser på ±4% kan forekomme på grund af vævetekniske årsager. Tykkelse ca. 10 mm.

Anmeldelser

Varemærke

 

Pappelina plastikmåtter

Pappelina er en svensk designvirksomhed, der arbejder med boligindretning fra idé til færdigt produkt. Plastikmåtten, som er Pappelinas hovedprodukt, var stort set gået i glemmebogen, før Pappelina igen satte den tilbage på kortet. Virksomhedens signatur er kombinationen af ​kvalitet og funktion – de tror fuldt og fast på, at enkelhed holder i længden. Med stor viden og en lang håndværkstradition er der gennem årene kommet mange nye former og farver til, hvilket har ført til, at Pappelina har fået en stærk position på markedet.

Udvalget af plastmåtter og tæpper omfatter masser af farver og størrelser, herunder dørmåtter, måtter til entrédøren, udendørs tæpper og store tæpper i farver som hvid, blå, sort, flerfarvet og mange flere. 

 

Et perfekt udendørs tæppe

Et trick, når det kommer til udendørs indretning, er at skabe et hyggeligt miljø. En nem måde at øge hyggefaktoren i din udestue eller på terrasse på er at købe et udendørs tæppe. Tæpper fra Pappelina er perfekte til udendørs brug og terrassen. Tæpperne består af 90 % plastfolietape og 10 % kædetråd (polyester). Materialevalget resulterer i et udendørs tæppe, der tørrer utrolig hurtigt, samtidig med at det har en god farveægthed og kræver minimal vedligeholdelse. 

 

Miljøvenligt

Pappelinas tæpper er fremstillet i Sverige af svensk plastfolie. Plastfolietapen i PVC er fremstillet i det sydlige Sverige af Gislaved Folie AB. Folien er fremstillet af ny plastråvare, som sikrer, at der ikke findes miljøfarlige tungmetaller eller sundhedsfarlige blødgørere i Pappelinas måtter og tæpper.

Spørgsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produkt inden for de sidste 30 dage er: 4.423,50 kr.

Specifikationer

Mærke Pappelina
Farve Hvid; Beige
Materiale Plast
Bredde 180 cm
Længde 220 cm
Lev. varenummer MN9F1822