Specifikationer

Mærke Fritab
Farve Blå
Materiale Aluminium
Bredde 59 cm
Lev. varenummer 52036-75

Beskrivelse

Strandstol Roxy i aluminium og polyesterstof fra Fritab. Komfortabel og praktisk stol, der kan justeres i 4 positioner. Stolen har en stabil aluminiumsramme. Roxy solstol fungerer som en rygsæk, når den er foldet sammen, og den indeholder en nakkepude, en fodstøtte og en kopholder. Fordele ved Roxy udendørsstol: Med fodstøtte Transportér den på ryggen To opbevaringslommer Kopholder Træarmlæn Bord til data/tidsskrifter Mål, når stolen er foldet ud: Dybde med fodskammel: 120 cm, Dybde uden fodskammel: 70 cm Bredde: 59 cm, Højde: 80 cm, Siddehøjde: 28 cm Mål, når stolen er foldet sammen: Bredde: 59 cm, Højde: 70 cm, Dybde: 8 cm Vægt: 5 kg Maksimal vægt: ca. 110 kg

Anmeldelser

Varemærke

Fritab - hynder til havemøbler

Fritab er en familievirksomhed med 40 års erfaring i at fremstille hynder til havemøbler. I deres store sortiment findes der bl.a. hynder til hængesofaer, siddehynder, hynder til polyrattanmøbler, solstolshynder, hynder til liggestole og meget mere. Når sommeren kommer og det er tid til at stille havemøblerne frem, så kan en ny hynde være en perfekt detalje, som giver dine havemøbler et nyt udseende. Ind i mellem kan det være sjovt at friske udepladsen op med farver, derfor tilbyder vi også farvestrålende hynder i høj kvalitet, som er meget farvebestandige, selv i stærkt og konstant sollys. Fritabs lange erfaring med at fremstille hynder gør at hele sortimentet kun fremstilles af højkvalitative materialer som Sunbrella, hvilket plejer at blive anset som det bedste stof til udendørs brug.

 

Hynder, Roxy-stolen og parasoller

I Fritabs udvalgte sortiment af produkter til udendørs brug finder vi hynder, friluftsstolen Roxy og parasoller. Hynderne findes i flere farver, som sort, grå, rød og grøn, men også i mere iøjefaldende farver som rosa, lilla, denimblå og mønstrede hynder. Der findes også flere farver, som du kan matche din Fritab parasol med. Fritab har også frigivet den populære Roxy-stol, som er en smidig brasilianerstol med luksuriøse funktioner og tilbehør. Roxy-stolen findes i flere farver og udformninger, hvilket du selvfølgelig kan finde hos os.

 

Hynder til paller og polyrattanmøbler

Der er noget specielt ved at sidde i en loungesofa udendørs og nyde udelivet. Når du er kommet hjem efter en lang arbejdsdag, kan det være skønt at slappe af i en udendørs sofagruppe og bare nyde livet. For at sikre at udeopholdet bliver så godt som muligt, er det vigtigt at have bekvemme og bløde sofahynder til dine havemøbler eller sofagruppe. Vi har et stort sortiment af loungehynder til havemøbler i bl.a. polyrattan, aluminium og teak. Giv din polyrattansofa eller aluminiumssofa et løft med nye hynder og nyd det dejlige udeliv. Noget som er blevet meget populært er også hynder til paller. Vi sælger Fritabs pallehynder, Palle, som udmærker sig med sine sobre farver af høj kvalitet og bæredygtighed. Palle findes i farverne koksgrå, mokka og betongrå. Til Palle findes også en matchende ryghynde, som kan tilkøbes, så du kan lave det ultimative lounge-setup på din balkon, altan eller terrasse.

Se et af nordens største sortimenter af hynder til havemøbler hos Hulténs!

Spørgsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produkt inden for de sidste 30 dage er: 920,00 kr.

Specifikationer

Mærke Fritab
Farve Blå
Materiale Aluminium
Bredde 59 cm
Lev. varenummer 52036-75